Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Possess the Secret за Нея

parfyumna-voda-possess-the-secret-za-neya

Парфюмна вода Possess the Secret за Нея – Чувствам се дръзка и уверена!

Парфюмна вода Possess the Secret – аромат, вдъхновен от златната ябълка на Идун – скандинавската богиня на безсмъртието! Тя дарява боговете с вечен живот, като им дава от нейните златни ябълки. Идун е единствената пазителка на златните ябълки, които гарантират безсмъртие на боговете. Боговете са безсмъртни именно заради нея, а тя има право да бъде сред тях заради необикновената й сила.

Парфюмна вода Possess the Secret – ухание с незабравим почерк – дързък и уверен, изкусителен и женствен! Ароматът се отваря със свежи връхни нотки бергамот, обвити от деликатни флорални акорди, които подчертават нежността на жасмин и сладък касис. Сърцевината разкрива чувствеността на османтус, съчетана с магическото ухание на златна ябълка, съчетаващо акорди на шведска зелена ябълка и нежността на златна орхидея. Финалните акорди носят хармонията на сандалово дърво и ванилия от Мадагаскар, подчертани от игривата свежест на цветето хелоитроп.

За ароматните съставки на Парфюмна вода Possess the Secret за НЕЯ:

  • Ароматно семейство:Плодово-дървесен-флорален аромат
  • Основна нотка – зелена ябълка
  • Връхни нотки:бергамот, пречистена жасминова вода, пресен касис
  • Сърцевина: акорди на златна ябълка, златна орхидея, османтус
  • Основа:ванилия от Мадагаскар, хелиотроп, сандалово дърво

При композирането на акордите на златната ябълка, парфюмеристът Fabrice Pellegrin е вдъхновен от историята за това как скандинавските богове създавали вълшебни златни ябълки и ги потапяли в чиста жасминова вода. Така той смесил уханието на ябълка с нотки златна орхидея, в съчетание с ценни благоухания, дърво, ванилия и златен мед.

Усетете безгранична уверенoст с този дързък, изкусителен, женствен аромат, който ще Ви накара да се чувствате величествени и незабравими! САМО до 19 ЮЛИ Парфюмна вода Possess the Secret е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 25,99 лв. – Код: 33955

Share This