Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Miss Giordani Floral

parfyumna-voda-miss-giordani-floral

Парфюмна вода Miss Giordani Floral – изискано, жизнено и цъфтящо, завладяващо сетивно пътешествие в бутилка.

Изразете радостта от женствеността с този очарователен флорален аромат. Ярките цветни нотки издигат и подчертават характерния нероли на Miss Giordani.

С неговата експлозия от великолепни флорални нотки, този изтънчен, ярък аромат празнува разцъфващата женственост.

Възвишена композиция от жасмин, тубероза, божур и иланг-иланг издига и подсилва характерната нотка нероли на Парфюмна вода Miss Giordani Floral.

СЪСТАВКИ:

На върха сочната мандарина обгръща радостно и цъфтящо нероли, докато нотките на енергизиращ джинджифил добавят нотка на подправка, ободрявайки духа ви и събуждайки сетивата ви.

Докато ароматът се разгръща, лъчезарен букет от възвишени цветя заема централно място. Вечен и романтичен жасмин завладява с опияняващия си аромат. Луксозна тубероза добавя кремообразно и кадифено докосване. Меките листенца на божур вдъхват на композицията нежна женственост.

Топлата прегръдка на иланг иланг е в основата. Неговата екзотична и кремообразна есенция се преплита с фини дървесни и ванилови нотки за дълготраен, топъл финал.

АРОМАТНА ПИРАМИДА:

Връхни нотки:  мандарина, нероли, джинджифил

Сърцевина: жасмин, тубероза, божур

Основа: иланг-иланг, кедрово дърво, ванилия

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – масло от нероли

Произведено от цветовете на портокаловото дърво, скъпоценното масло от нероли е емблематичната съставка, която изразява женствеността и елегантността на марката Miss Giordani Gold. Цветовете се събират на ръка рано сутрин, от края на април до началото на май. Нероли има чудесен свеж, цветен и искрящ аромат.

Изразете красотата на своята женственост с Парфюмна вода Miss Giordani Floral! САМО до 6 МАРТ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 35,99 лв. Ще го откриете на стр.5 в актуалния каталог 3. – Код: 46718

Share This