Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby

parfyumna-voda-love-potion-sensual-ruby

Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby

Чувствен аромат с флорални и гурме нотки. Деликатни плодови нюанси и нежно ухание на цветя се преплитат с наситения и опияняващ акорд рубинен шоколад.

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връхни нотки: червени плодове, божур, портокал

Сърцевина: акорд рубинен шоколад, букет бели цветя, роза

Основа: кедър, карамелизирани ядки, мускус

Ароматът се отваря с деликатни нотки божур, които се преплитат със свеж портокал и червени плодове – за обещаващо ароматно преживяване. Акордът рубинен шоколад разкрива своя наситен и съблазнителен аромат на рубинено какао с млечни подтонове, около който се преплитат нотки на букет бели цветя и чувствена роза. Уханието се задържа върху кожата с пудрените нотки кедър, които се допълват от нотки карамелизирани ядки и нежен мускус.

ЗВЕЗДНА НОТКА:

Акорд рубинен шоколад – чувствена наслада, която разкрива опияняващото ухание на рубинени какаови зърна, червени плодове и деликатни млечни тонове. Тази вкусна ароматна композиция е едновременно свежа и кремообразна. Създава пристрастяващо усещане, което нежно ви докосва.

Дизайнът на флакона е не по-малко въздействащ от парфюма. Вдъхновен е от извивките на женско тяло и капчица чувствен рубинен шоколад, който е в основата на аромата.

Отдайте се на чувствено приключение с всяко впръскване на Парфюмната вода Love Potion Sensual Ruby! До 21 ФЕВРУАРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 23,99 лв. Ще го откриете на стр.5 в актуалния каталог 3. – Код: 44300

Share This