Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby

parfyumna-voda-love-potion-sensual-ruby

Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby – чувствен аромат с наситен цветен характер!

Завладяващ аромат с флорални и гурме нотки, който разкрива деликатни плодови нюанси и нежно ухание на цветя, преплитащи се с наситения и опияняващ акорд рубинен шоколад.

Отдайте се на чувствено приключение с всяко впръскване на Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby! Докато загатва за червени плодове, ароматът разкрива своите флорални нотки на букет бели цветя, които се преплитат с опияняващия акорд рубинен шоколад. За финал, уханието оставя след себе си пудрените нотки кедър, които се задържат върху кожата.

СЪСТАВКИ:

Ароматът се отваря с деликатни нотки божур, които се преплитат със свеж портокал и червени плодове – за обещаващо ароматно преживяване. Акордът рубинен шоколад разкрива своя наситен и съблазнителен аромат на рубинено какао с млечни подтонове, около който се преплитат нотки на букет бели цветя и чувствена роза. Уханието се задържа върху кожата с пудрените нотки кедър, които се допълват от нотки карамелизирани ядки и нежен мускус.

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връх: червени плодове, божур, портокал

Сърце: акорд рубинен шоколад, букет бели цветя, роза

Основа: кедър, карамализирани ядки, мускус

ЗВЕЗДНИ НОТКИ:

Акорд рубинен шоколад – чувствена наслада, която разкрива опияняващото ухание на рубинени какаови зърна, червени плодове и деликатни млечни подтонове. Сърцевината на тази вкусна ароматна композиция е едновременно свежа и кремообразна, с преплитащи се топли, гурме нотки, които създават пристрастяващо усещане, което нежно ви докосва.

Отдайте се на чувствено с Парфюмна вода Love Potion Sensual Ruby! САМО до 16 ЯНУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 22,99 лв. Ще я откриете на стр.17 в актуалния каталог 1. – Код: 44300

Share This