Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Giordani Gold Man

parfyumna-voda-giordani-gold-man

Парфюмна вода Giordani Gold Man на Орифлейм – за мъжа, който живее със страст! Идеалният подарък за изискания модерен джентълмен!

В изящен, стилен флакон. Легендарният аромат с доминираща нотка елегантен ветивер Giordani Gold Man е запазената марка на модерния джентълмен, който живее със страст. Дървесните ароматни нотки подчертават обаянието на уверения в себе си мъж – елегантен и със собствен стил.

Уникалната ароматна композиция на Парфюмна вода Giordani Gold Man на Орифлейм завладява с връхни нотки на цитруси, освежени с енергията на бергамот, топли дървесни акорди ветивер и сандалово дърво и със сърцевина от черен пипер, преливащи в нотки жасмин и нероли.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: бергамот, черен пипер, кардамон, мандарина, лимон.

Сърцевина: жасмин, абсент, нероли.

Основа: ветивер, сандалово дърво, мускус, амбра.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – Ветивер

Ветиверът е почеркът на всички мъжки аромати Giordani Gold. Избрано заради славата му на едно от най-благородните и изтънчени съставки на всички времена, маслото от ветивер от Хаити превръща това елегантно мъжко ухание в многостранно преживяване за сетивата. Ветиверът от Хаити има земен, опушен, дървесен аромат с кехлибарени подтонове и създава усещане за изтънченост и сила у мъжа.

Парфюмна вода Giordani Gold Man – стилен аромат, който излъчва впечатляваща изтънченост и харизматичност на мъжа, който цени финеса! Най-добрият избор, ако искате фин, елегантен и луксозен класически аромат! САМО до 17 АПРИЛ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 28,99 лв. Ще откриете този изискан аромат на стр.83 в актуалния каталог 5. – Код: 38538.

Share This