Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Amber Elixir

parfyumna-voda-amber-elixir

Парфюмна вода Amber Elixir на Орифлейм – магията на изкушението! Създаден за жената, която живее със страст!

Парфюмна вода Amber Elixir на Орифлейм – луксозен аромат, вдъхновен от мистериозната красота на кехлибара и всички женски аспекти, които се свързват с него – чувственост, елегантна женственост, топлина, лукс и спокойна атмосфера. Парфюмна вода Amber Elixir на Орифлейм излъчва неустоима аура от чувственост и спокойствие. Ароматът е създаден за фаталната жена, обвита в тайнственост и неустоим чар. Като залязващо слънце в пустинята, парфюмът е обграден от златистия ореол на тайнствени светлини.

Това очарователно ухание предизвиква страст и чувственост. С вкусни връхни нотки на касис и мандарина, кокетно женствено сърце от хелиотроп и сладък бадем, които неусетно преливат в нотки на сандалово дърво, мистичен амбър и чувствен мускус. Като завършек – елегантна класическа бутилка със златиста капачка с гравирано лого на аромата.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: касис, мандарина, женско биле.

Сърцевина: хелиотроп, сладък бадем, божур.

Основа: сандалово дърво, амбра, мускус.

Ароматът е подходящ и за дневни, и за вечерни събития, а спомените, създадени с него, ще са ви за цял живот. Разпуснете косите си, сложете дълга рокля и Amber Elixir – аромат на истинската съблазън. САМО до 14 ФЕВРУАРИ Парфюмна вода Amber Elixir може да бъде Ваша само за 30,99 лв. Ще го откриете на стр.49 в актуалния каталог 2. – Код: 42495

Share This