Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм Giordani Gold Essenza

parfyum-giordani-gold-essenza

Парфюм Giordani Gold Essenza – лукс, който завладява сетивата! Върхът на изтънчената парфюмерия! Най-дълготраен сред уханията! Изисканост и лукс, достъпни за всеки! Първият парфюм на Орифлейм с най-концентрирана и дълготрайна формула! Изтънчен, омагьосващ аромат на хиляди портокалови цветове за дамите, които ценят стилните неща в живота!

Създаден около сърцевина от луксозните акорди портокалов цвят essenza, бляскавият Парфюм Giordani Gold Essenza на Орифлейм извиква усещане за неподправен стил и изкусна изработка със своето изящно стъклено шишенце, капаче с декорация от истинско злато и наситен, завладяващ аромат. Луксозен парфюм с флорални и дървесни нотки от Тоскана, които вдъхновяват за красив живот.

Жената в стил Giordani Gold Essenza излъчва женственост, жизнерадост и увереност в себе си. Тя е елегантна във всяко свое движение. Нейната страст е да открива нови места, да опознава нови хора, да се наслаждава на красотата на живота! Парфюм Giordani Gold Essenza е нейният личен ароматен почерк, нейният личен шедьовър, олицетворяващ красотата и лукса на живота!

ЗА АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: карибски лимон, мандарина, бергамот, луксозни акорди портокалов цвят essenza.

Сърцевина: бадеми, жасмин, флердоранж.

Основа: амбра, дървесни нотки от Тоскана, мускус.

Парфюм Giordani Gold Essenza е великолепен пример за изящна изработка и съвършенство. От забележителната стъклена бутилка до частиците истинско злато върху капачката – всеки детайл подчертава усещането за стил и носи ексклузивните черти на луксозната парфюмерия. Върховен лукс за жената, която цени стилните неща в живота!

САМО до 28 НОЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 39,99 лв. (при покупка на който и да е продукт от каталога)

Ще откриете офертата на стр.24-25 в актуалния каталог 17. – Код: 42503

Share This