Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем Optimals Hydra Radiance

noshhen-krem-optimals-hydra-radiance

Нощен крем Optimals Hydra Radiance – хидратиращ, дълбоко подхранващ нощен крем. Подходящ за нормална/комбинирана кожа.

Нощен крем Optimals Hydra Radiance е формулиран от експерти по нутриентите за кожата. С танини от сладък кестен и хидратиращ комплекс MoistureLockIn Technology. Помага за заздравяване на кожната бариера през нощта. Резултатът е гладка, плътна, еластична и сияеща от здраве кожа на сутринта.

СЪСТАВКИ:

Формулиран с правилния баланс на нутриенти и комплекси с естествен произход.

– С екстракти от шведски растения, включващи антиоксиданти от пирен. Тези нутриенти са специално селектирани за поддържането на здрава и добре функционираща кожна бариера.

MoistureLockIn technology – комплекс с двойно действие, съдържащ масло от шеа и естествени овлажняващи съставки, формулиран да възстановява кожната бариера и да задържа хидратацията в кожата.

Танини от сладък кестен

Сладкият кестен е богат на витамини, минерали и антиоксиданти. В тази формула танините помагат за тонизирането на кожата и постигането на свежа кожа на сутринта.

Нощен крем Optimals Hydra Radiance интензивно хидратира и подхранва кожата през цялата нощ – за гладка, еластична, плътна и сияйна кожа на сутринта.

Само до 14 ФЕВРУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 9,50 лв. Ще го откриете на стр.131 в актуалния каталог 2. – Код: 42589

Share This