Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за ръце SoftCaress

krem-za-rtse-softcaress

Помогнете на ръцете да изглеждат чудесно с крем за ръце SoftCaress на Орифлейм! САМО СЕГА – МАКСИ размер 150 мл, МИНИ ЦЕНА 3,99 лв.

Подарете на ръцете си повече комфорт и мекота! Погрижете се за здравето и красотата им с ефективни продукти, обогатени с масло от макадамия, които ще направят кожата мека и нежна. Серията SoftCaress предлага висококачествена грижа за ръце, която възстановява и предпазва сухата и груба кожа на ръцете.

  1. Подхранващ крем за ръце SoftCaress на Орифлейм – Бързопопиващ, немазен крем, който осигурява интензивна хидратация на сухата кожа на ръцете. Обогатен с масло от макадамия, което предотвратява изсъхването и омекотява кожата. Запазва мекотата и свежестта й. Помага изключително много при прекалена сухота, зачервени, разранени, напукани ръце, при дерматитни, екземни и други състояния на ръцете. – Код: 31348
  2. Предпазващ крем за ръце & нокти SoftCaress на Орифлейм – Бързоабсорбиращ се крем с лека формула, който подхранва и хидратира кожата на ръцете и ноктите. Обогатен с овлажняващо масло макадамия, което предотвратява изсушаването и омекотява кожата, без да оставя мазни следи. – Код: 31347

СЪВЕТ:

Дръжте тубичка с крем за ръце на нощното си шкафче. Всяка вечер преди лягане нанасяйте щедро количество върху ръцете и ноктите, за да се събудите с красива, мека и възстановена кожа.

Особено важно за жените е да нанасяме поне по 4-5 пъти на ден крем за ръце, защото те са първите издайници на годините ни, защото те правят и първото впечатление и защото ръцете на жената трябва да бъдат нежни и красиви!

САМО СЕГА всеки крем за ръце SoftCaress на Орифлейм голям размер с най-добра цена за годината – 3,99 лв. Ще ги откриете на стр.131 в актуалния каталог 5.

Share This