Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за ръце SoftCaress

krem-za-rtse-softcaress

Крем за ръце SoftCaress повече комфорт и мекота!

Помогнете на ръцете да изглеждат чудесно през зимата с крем за ръце SoftCaress на Орифлейм! САМО СЕГА – МАКСИ размер 150 мл, МИНИ ЦЕНА 4,99 лв.

Подарете на ръцете си повече комфорт и мекота! Погрижете се за здравето и красотата им с ефективни продукти, обогатени с масло от макадамия, които ще направят кожата мека и нежна. Серията SoftCaress предлага висококачествена грижа за ръце, която възстановява и предпазва сухата и загрубяла кожа на ръцете.

  1. Подхранващ крем за ръце SoftCaress (31348) – бързопопиващ, немазен крем, който подхранва сухата кожа на ръцете и й помага да бъде здрава и хидратирана.. Обогатен с масло от макадамия, което предотвратява изсъхването и омекотява кожата. Запазва мекотата и свежестта й. Помага изключително много при прекалена сухота, зачервени, разранени, напукани ръце, при дерматитни, екземни и други състояния на ръцете.

3 незаменими ПОЛЗИ в 1 крем:

  • Подхранва ръцете, като облекчава сухотата и грапавостта.
  • Бързо се абсорбира без усещане за омазняване.
  • С масло от макадамия за интензивно овлажняване.
  1. Предпазващ крем за ръце & нокти SoftCaress (31347) – Лек, бързо абсорбиращ се крем, който подхранва и защитава кожата на ръцете и ноктите, за да ги направи здрави и хидратирани. Обогатен с овлажняващо масло макадамия, което предотвратява изсушаването и омекотява кожата, без да оставя мазни следи.

3 незаменими ПОЛЗИ в 1 крем:

  • Подрханва кожата на ръцете и ноктите, като ги предпазва от изсушаване.
  • Бързо се абсорбира без усещане за омазняване.
  • С масло от макадамия за интензивно овлажняване.

СЪВЕТ:

Дръжте тубичка с крем за ръце на нощното си шкафче. Всяка вечер преди лягане нанасяйте щедро количество върху ръцете и ноктите, за да се събудите с красива, мека и възстановена кожа.

Особено важно за жените е да нанасяме поне по 4-5 пъти на ден крем за ръце, защото те правят първото впечатление, а защото ръцете на жената трябва да бъдат нежни и красиви!

САМО до 10 ЯНУАРИ всеки крем за ръце SoftCaress на Орифлейм голям размер с най-добра цена за годината – 4,99 лв. Ще ги откриете на стр.113 в актуалния каталог 1.

Share This