Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за ръце и тяло Мед и мляко – Злато

krem-za-rtse-i-tyalo-med-i-mlyako-zlato

Крем за ръце и тяло Мед и мляко – Злато на Орифлейм! Истинско БЛАЖЕНСТВО ЗА КОЖАТА!

Някои аромати носят комфорт на сетивата и ни помагат да се чувстваме прекрасно.  Опитайте уханието на мед и мляко. Насладете се на кремообразната, разкошна текстура и интензивно подхранване от ново измерение за кожата. Луксозна грижа с интензивно действие за ръцете и тялото! Обогатен с екстракти от мед и мляко, които хидратират и подхранват за невероятно мека, еластична и уханна кожа!

Крем за ръце и тяло Мед и мляко – Злато на Орифлейм – 3 в 1 ЕСТЕСТВЕНО ПОДХРАНВАНЕ:

1 – ПОДХРАНВА КОЖАТА – Млякото с органичен произход хидратира и подхранва кожата. Медът нежно ексфолира, ревитализира и заключва влагата.

2 – ОМЕКОТЯВА И ХИДРАТИРА ръцете – Богатата текстура запазва хидратацията на ръцете и тялото за 24 часа.

3 – РАЗКОШЕН АРОМАТ – Прекрасното ухание на мед и мляко ароматизира кожата и носи наслада на сетивата.

Обогатен с органични екстракти от мед и мляко, кремът за ръце и тяло от луксозната серия Мед и мляко – Злато на Орифлейм осигурява на кожата Ви дълготрайна хидратация и подхранване, за да я усещате копринено мека и нежна през целия ден.

Крем за ръце и тяло Мед и мляко – Злато – осигурява дълбоко подхранване на кожата и я прави мека, еластична и хидратирана през целия ден. Опитайте го и ще се влюбите в него!

САМО до 6 МАРТ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 7,99 лв. Ще го откриете на стр.180 в актуалния каталог 3. – Код: 31602

Share This