Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Колекция балсами Нежна грижа

kolektsiya-balsami-nezhna-grizha

Колекция балсами Нежна грижа – класически, зелена ябълка, касис

Грижовна колекция от нашите емблематични многофункционални балсами с три вълнуващи аромата – лимитирана серия Зелена ябълка, Касис и класическа натурална версия.

Перфектният подарък за грижа с формула със съставки с 99,9% естествен произход!

Нежна грижа подхранва кожата и устните и им помага да се чувстват меки, гладки и плътни. Красивата подаръчна кутия го прави идеален за подарък!

Деликатна грижа от 1970 г.

Нежна грижа е класика на Орифлейм, обичана и използвана от милиони хора още от създаването си през 1970 г.! Този скъпоценен многофункционален продукт осигурява множество ползи и се използва за всичко – от сухи ръце, кожички и напукани устни до вежди, сухи лакти и стъпала, като оставя кожата с усещане за чудесна мекота, еластичност и подхранване.

СЪСТАВКИ:

– Масло от семена на ябълка

Ябълките съдържат въглехидрати, които са известни с овлажняващия си ефект върху кожата и устните. Те имат и антиоксидантни свойства, които помагат да се премахнат вредните свободни радикали, за да се чувстват кожата и устните подхранени, здрави и защитени.

– Масло от семена на касис – подхранващо натурално масло с Омега 3 и 6, естествени захари и витамини, които помагат за овлажняването и подхранването на кожата.

– Комбинация от натурални масла – подхранваща и изключително хидратираща комбинация от рициново и слънчогледово масло. Тази смес е много подобна на мазнините, които вече се съдържат в кожата, Това позволява на тези съвместими с кожата масла да проникнат дълбоко за интензивното подхранване и защита на кожата отвътре и усещане за мекота и грижа за кожата.

– Пчелен восък – известна съставка за грижа за кожата, която спомага за успокояване, омекотяване и подхранване на кожата. Поддържа я хидратирана, гладка и със здрав вид.

– Витамин Е – мощен антиоксидант, който предпазва кожата от увреждане от свободните радикали. Помага за успокояване на кожата и осигурява грижа и защита на горните й слоеве.

ПОЛЗИ:

– Натурални масла от семена на плодове за допълнително подхранване и вкусен аромат.

– Още повече натурални съставки – формула с 99,9% естествен произход!

– Дълбоко подхранване благодарение на изключително овлажняващата смес от натурални масла, пчелен восък и витамин Е.

– Нов, по-широк отвор на бурканчето, предназначен да улесни нанасянето

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанасяйте върху устните и кожата толкова често, колкото желаете, като се съсредоточите върху сухите зони.

Може да се използва за подхранване и омекотяване на всякакви сухи участъци по лицето или тялото, като устни, кожички, ръце, вежди, лакти и стъпала.

До 6 МАРТ Колекция балсами Нежна грижа е на специална празнична цена от Орифлейм – 16.99 лв. Сега и в красива кутия, готова за подаряване! – Код: 40682

Share This