Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Клетъчно подмладяващ крем Диамант

kletchno-podmladyavashh-krem-diamant

Осигурете на кожата си антиейджинг ефект ден и нощ с Клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм! За по-млада и сияйна кожа САМО след 14 дни!

За възраст 40+, за ВСЕКИ ТИП КОЖА.

При ПРОБЛЕМИ НА КОЖАТА: липса на блясък, видими белези на стареене.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ: Клетъчно подмладяващ крем Диамант. Изключителната формула, обогатена с истински диамантен прашец, екстракт от бял трюфел и озаряваща кожата съставка помага за изравняване на пигментацията, изглаждане на бръчките и повдигане на лицевите контури.

РЕЗУЛТАТ: Намалява фините линии и бръчките: 67%

Този великолепен клетъчно подмладяващ крем комбинира високоефективен комплекс и луксозни съставки, за да се справи с белезите на стареене и да накара кожата да изглежда млада, красива и сияйна. Благодарение на екстракта от бял трюфел и комплекса Eternal Beauty той осигурява пълноценната антиейджинг грижа, от която тя се нуждае.

С богата текстура, клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм озарява кожата, намалява фините линии и бръчките и стяга контурите на лицето. Легендарна възстановяваща формула, обогатена с истински диамантен прашец, който придава сиянието на кожата. Екстрактът от бял трюфел помага за намаляване появата на фините линии и бръчките. Клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм повдига и оформя контурите на лицето благодарение на специален протеинов комплекс.

Изключително богат крем, който възстановява кожата на лицето на клетъчно ниво и я прави по-стегната, по-еластична, по-сияйна.

Луксозно начало и край на всеки ден!

КАК ДЕЙСТВА:

– Микрокристална диамантена пудра придава на кожата блясък и има успокояващо действие;

– Екстракт от бял трюфел спомага за тонизирането на кожата и изглаждането на бръчките;

– Изсветляващи съставки намаляват пигментните петна и изравняват тена на лицето.

РЕЗУЛТАТИ:

– ИЗРАВНЕН ТЕН, СИЯЙНА КОЖА

Избистря тена на кожата: 76% ефективност /самооценка на 90 жени след 4-седмична употреба/

– ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

– ВИДИМО СТЯГАНЕ НА КОЖАТА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

Кожата изглежда така, сякаш сте се подложили на лифтинг терапия: 79% ефективност /самооценка на 90 жени след 4-седмична употреба/

САМО до 16 ЯНУАРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 30,99 лв. Ще откриете клетъчно подмладяващия крем Диамант на стр.163 в актуалния каталог 1. – Код: 13659

Share This