Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Капсули за лице NovAge Nutri6

kapsuli-za-litse-novage-nutri6

Капсули за лице NovAge Nutri6 от Орифлейм с 6 ценни натурални масла, които омекотяват, изглаждат и съживяват кожата!

Подходящи за ВСЯКА ВЪЗРАСТ! С богато на нутриенти подхранващо олио, което възстановява уморената кожа, изгубила блясъка си. Уникалната комбинация от шест ценни натурални масла в капсулите за лице NovAge Nutri6 подхранва в дълбочина за повече сияние, гладкост и мекота. Олио със забележително лека и същевременно интензивно подхранваща текстура, което се разнася лесно и бързо, попива в кожата, за да я направи мека и нежна. Значително изглажда кожата и прави тена по-равномерен.

Защо капсулите за лице  NovAge Nutri6 от Орифлейм са толкова ЕФЕКТИВНИ?

Капсулите за лице NovAge Nutri6 от Орифлейм съдържат уникална смес от масла, която е богата на мастни киселини, липиди, антиоксиданти, витамин и минерали. Те работят в синхрон за дълбоко подхранване, предпазване на кожата в дълбочина и възстановяване на нейното добро здраве. Ето ползите на всяко от тези масла:

Масло от сусам: То е богато на хидратиращи и омекотяващи витамини, минерали и липиди. Антиоксидантите помагат срещу увреждащите кожата свободни радикали.

Масло от авокадо: Богато на подхранващи съставки, които стягат кожата, правят я по-плътна и помагат за предпазването на естествената липидна бариера. Антиоксидантите помагат за предпазване от действието на увреждащите кожата свободни радикали.

Масло от прасковена ядка: Притежава невероятни хидратиращи и подхранващи свойства за мека и еластична кожа. (Изключително ефективно хидратира и балсамира за мека и eластична кожа.)

Масло от ливадина: Богато на подхранващи минерали, липиди и мастни киселини, които правят кожата мека и възстановена. (благодарение на които усещате кожата си подхранена и мека.)

Масло от касис: Богат източник на омега-3 и -6 мастни киселини. Прави кожата мека, плътна и със здрав вид. (дава на кожата по-здрав вид, прави я мека и еластична.)

Масло от соя: Богат източник на ценни мастни киселини – подхранва и възстановява кожата, като я прави мека, гладка и хидратирана (подхранена).

РЕЗУЛТАТ – Подобрява вида на кожата след 4 седмици.

Кожата е:

  • по-мека;
  • по-гладка;
  • видимо по-хидратирана.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА – 100 % удовлетвореност!

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ капсули за лице  NovAge Nutri6 от Орифлейм?

Капсулите могат да бъдат добавка към продуктите за грижа за кожата, които използвате. Тъй като съдържат масла ние ги препоръчваме повече за вечерно време. Но всъщност, можете да ги използвате толкова често, колкото е необходимо. Нанасяйте капсулите за лице  NovAge Nutri6 от Орифлейм най-добре сутрин или вечер преди дневния или нощния крем. Завъртете връхчето на капсулката, за да изстискате съдържанието и с върха на пръстите си разнесете нежно маслото върху лицето, шията и зоната на деколтето. Изчакайте няколко минути, за да се абсорбира, преди да нанесете крема.

САМО до 19 ДЕКЕМВРИ вземете капсули за лице  NovAge Nutri6 с празнична опаковка и с най-добра цена за годината от Орифлейм – 26,99 лв. Ще ги откриете на стр.13 в актуалния каталог 18. – Код: 147210

Share This