Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Фон дьо тен THE ONE Illuskin Glow Reflective

fon-do-ten-the-one-illuskin-glow-reflective

Фон дьо тен THE ONE Illuskin Glow Reflective – естествен блясък, за да сияете цели 12 часа!

Светлоотразяващ фон дьо тен, който мигновено замаскира и изглажда фините линии, за да придаде на кожата ви свеж блясък и безупречно покритие, без да се размазва или избледнява до 12 часа.

Може да се използва и около очите.

Фон дьо тен THE ONE Illuskin Glow Reflective е подходящ за всички типове кожа.

СЪСТАВКИ:

Натурална ледникова вода от швейцарските Алпи, която се филтрира и обогатява с микроелементи. Тази формула съдържа натурална ледникова вода, капсулирана в липозоми, за да проникне по-добре в кожата и да я хидратира и освежи!

Светлоотразяващи минерали – два естествено срещащи се минерала, които се комбинират, за да помогнат за постигане на сияйните оптични ефекти на формулата. В резултат кожата изглежда сияйна още от момента на нанасяне.

HD пигменти – експертно смесени в различни нюанси, те прикриват видимите несъвършенства на кожата, включително тъмните кръгове под очите и тъмните петна.

КАК ДЕЙСТВА:

– 12H дълготраен блясък.

– Натурална ледникова вода за дълготрайна освежаваща хидратация.

– Водоустойчив.

– Устойчив на изпотяване.

– Защита от размазване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете директно върху лицето, като използвате чисти върхове на пръстите или четка за фон дьо тен. Започнете да нанасяте в центъра на лицето, като се насочвате навън към краищата. Изгладете и разнесете за красив и равномерен завършек.

Фон дьо тен THE ONE Illuskin Glow Reflective се предлага в 6 естествено бляскави нюанса:

Vanilla Neutral – 46329

Porcelain Cool – 46330

Marble Neutral – 46331

Light Ivory Neutral – 46332

Beige Neutral – 46333

Beige Warm – 46334

САМО до 29 МАЙ Фон дьо тен THE ONE Illuskin Glow Reflective е на специална промоционална цена от Орифлейм – 14,99 лв. и с ПОДАРЪК – комплект апликатори за фон дьо тен. Ще откриете офертата на стр.33 в актуалния каталог 7.

Share This