Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Есенция за гладка кожа NovAge

esentsiya-za-gladka-kozha-novage

Есенция за гладка кожа NovAge – луксозно ниво в рутинната грижа за кожата! Предназначена за възвръщане на здравия вид на кожата на мига и в дългосрочен план.

Обогатена с пребиотична съставка с морски произход. Предназначена за употреба непосредствено след почистване на кожата на лицето, тя върши чудеса за подобряване на цялостното състояние на кожата, като възстановява баланса, интензивно хидратира и заздравява естествената бариера на кожата.

Есенция за гладка кожа NovAge изглажда повърхността на кожата и изпълва бръчките, придава свежо излъчване, подхранва и изравнява тена. Освен това допълва ефекта от почистващия продукт, като още по-ефективно подготвя кожата за нанасянето на серума и кремовете за лице, които използвате.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Използвайте Есенция за гладка кожа NovAge след почистване на кожата, преди нанасянето на серуми и кремове за лице върху лицето, шията и деколтето, като избягвате зоната около очите. Нанасяйте с ръце или с памучно тампонче и оставяйте за попие. Използвайте два пъти дневно – сутрин и вечер. Не отмивайте.

– Нанасяне с ръце

Сипете капка (или желаното количество) в ръцете си. Разнесете върху връхчетата на пръстите, след което нанесете есенцията върху лицето, като с леки потупващи движения от центъра към външността на лицето. Започнете от брадичката и се придвижвайте нагоре към скулите и челото. Продължете към шията и деколтето.

– С памучно тампонче

Нежно обтрийте кожата с памучно тампонче, напоено с есенцията, като се движите отвътре-навън. Започнете от брадичката и се придвижвайте към скулите и челото. Продължете към шията и деколтето.

РЕЗУЛТАТИ:

  • Клинично доказано подпомага клетъчното възстановяване.
  • Клинично доказано намалява броя и размера на порите.
  • Помага за поддържане на по-здрав вид на кожата.
  • Помага за укрепване на кожната бариера.
  • 87% от потребителите са съгласни, че кожата се усеща тонизирана и подхранена.
  • 85% от потребителите са съгласни, че кожата се усеща по-гладка и по-мека.

САМО до 18 ЮЛИ Есенция за гладка кожа NovAge е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 14,99 лв. Ще я откриете на стр.35 в актуалния каталог 10. – Код: 33987

Share This