Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем Optimals Hydra Radiance

dneven-krem-optimals-hydra-radiance

Дневен крем Optimals Hydra Radiance – за подхранване на кожата и интензивна, дълготрайна хидратация.

Дневен крем Optimals Hydra Radiance подхранва, успокоява и носи комфорт на сухата и чувствителна кожа. Заедно с това помага за предпазване от замърсяванията. Формулиран с нутриенти за кожата, антиоксиданти от екстракти на шведски растения и витамини E, C, B3, B5, и B6.

Подходящ за нормална/комбинирана кожа.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:

– С екстракти от типично шведски растения, включващи множество антиоксиданти от пирен. Специално селектирани да поддържат здрава и добре функционираща кожна бариера.

– Витамини E, C, B3, B5, B6 – помагат за съживяването и предпазването на кожата, като заедно с това осигуряват доълнителна хидратация за постигането на мека и плътна кожа.

– MoistureLockIn technology – комплекс с двойно действие, съдържащ масло от шеа и естествени овлажняващи съставки, формулиран да възстановява кожната бариера и да задържа хидратацията в кожата.

– Комплекс PolluProtect – естествен предпазващ щит, изграден от полимери, помага за защита на кожата от агресорите на външната среда като замърсяването.

За дълбоко хидратирана и сияйна кожа се доверете на Дневен крем Optimals Hydra Radiance. Само до 14 ФЕВРУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 9,50 лв. Ще го откриете на стр.131 в актуалния каталог 2. – Код: 42588

Share This