Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем Optimals Even Out SPF 20

dneven-krem-optimals-even-out-spf-20

Дневен крем Optimals Even Out SPF 20 за равномерен тен и защита на кожата от преждевременно стареене!

Формулиран с подхранващи нутриенти за кожата, който помага за предотвратяване появата на тъмни петна. С комплекс UniTone, витамин Е от семена от червена боровинка и комплекс PolluProtect, които помагат за предпазване на кожата от замърсяване и UV лъчите.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от грах и захарозен дилаурат – действат заедно за намаляване на тъмните петна чрез понижаване синтеза и активността на меланина в кожата.

Екстракт от цариградско грозде – естествен източник на лимонена киселина, която помага за повишаване на клетъчното обновяване.

КАК ДЕЙСТВА:

Витамин C + Салицилова киселина от брястолистно орехче работят в синергия за намаляване на тъмните петна за чиста кожа с равномерен тен.

Есенциални мастни киселини от шипково масло – възстановяват на кожната бариера през нощта.

– POLLUPROTECT – невидим, естествен предпазен щит, съдържащ полимер. Използван в дневния крем, за да предпази кожата от мръсните частици във въздуха и от стреса, причинен от факторите на външната среда.

САМО до 1 АВГУСТ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 12,99 лв. Или вземете 2 бр. по 9,99 лв. ВСЕКИ. Ще откриете офертата на стр.19 в актуалния каталог 11. – Код: 42552

Share This