Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection SPF 30

dneven-krem-novage-skinergise-ideal-rerfection-spf-30

Дневен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection SPF 30 – Вашето решение за здрава, сияйна и енергизирана кожа! Замърсяването на въздуха, на което кожата е изложена ежедневно, е външен агресор, който причинява стареене, загуба на сияние и хидратация. Благодарение на уникална комбинация от биокомплекси NovAge Skinergise доказано енергизира кожата и я предпазва от агресивните фактори на външната среда.

Дневен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection SPF 30 се препоръчва се при поява на ПЪРВИ БЕЛЕЗИ НА СТАРЕЕНЕ:

фини линии, разширени пори,

загуба на сияние & хидратация,

груба кожа.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО поне 7 ПЪТИ ПО-ДОБРА КОЖА при следване на програмата за цялостна грижа за кожата NovAge!

Дневен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection SPF 30 – Мигновен прилив на енергия за кожата!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

– енергизиращ комплекс с таурин Taurine Energising Technology,

– екстракт от растителни стволови клетки на акай бери,

– UVA & UVB защита,

– предпазващ от замърсяване комплекс Pollution Protect Technology,

– антиоксидантен витамин E,

– матираща пудра

– SPF 30.

Енергизиращ комплекс с таурин – иновативна формула с таурин с естествен произход, който повишава клетъчната енергия на кожата. Така поддържа оптималното функциониране на клетките. Мигновено хидратира, намалява видимите следи от умората и фините линии. Комплексът е подсилен допълнително със скандинавски водорасли, които доказано реструктурират и предпазват клетките.

Екстракт от растителни стволови клетки на акай бери – избран заради неговите антиоксидантни свойства, екстрактът от растителни стволови клетки от акай бери предпазва от свободните радикали, повишава хидратацията и перфектно допълва енергизиращото кожата действие на таурина.

Защитен комплекс Pollution Protect – помага за намаляване на негативното влияние върху кожата на външни фактори като замърсяването на въздуха. Той образува невидим, дишащ слой, който предотвратява контакта на вредните частици от външната среда с кожата.

UVA & UVB защита – помага за предпазването на кожата от вредните слънчеви лъчи осигурява защита от преждевременно стареене на кожата и увреждане, причинено от слънцето. Дневният крем NovAge Skinergise Ideal Perfection осигурява защита със SPF30 и съдържа специални филтри с UV защита, които предпазват кожата от вредното въздействие на UVA и UVB лъчите.

Антиоксидантен витамин E – добре познат антиоксидант, който играе важна роля за предпазването на кожата от свободните радикали и участва в процеса на хидратиране на кожата. Помага й да запази нивото си на хидратация за плътна, гладка и здрава кожна бариера.

Матираща пудра – за свежо излъчване всеки ден дневният крем SPF 30 и серумът NovAge Skinergise Ideal Perfection съдържат фина пудра, която помага за абсорбирането на излишното омазняване и осигурява великолепен матиращ ефект за невероятен копринен завършек. Комплексът с пудра подобрява гладкостта и мекотата на кожата.

Енергизирайте кожата си и я предпазете от агресивните фактори на външната среда с Дневен крем NovAge Skinergise Ideal Perfection. САМО до 14 МАРТ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 30,99 лв. Ще го откриете на стр.103 в актуалния каталог 4. – Код: 34511

Share This