Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Антиейджинг фон дьо тен със серум Giordani Gold SPF12 + UVA

antieydzhing-fon-do-ten-ss-serum-giordani-gold-spf12-uva

Антиейджинг фон дьо тен със серум Giordani Gold SPF12 + UVA – суперзареждащата формула за изравняване тена на кожата, укрепване на кожната бариера и повишаване на антиоксидантната й защита.

Подхранващ фон дьо тен със серум за сияйна, младежки изглеждаща и гладка кожа. Незабавно заличете фините линии и изравнете тена на кожата си с тази разкошна формула с естествен завършек.

Разкрийте естествена, гладка и младежка кожа на мига с Антиейджинг фон дьо тен със серум Giordani Gold SPF12 + UVA, който помага за забавяне на стареенето. Наситен с многофункционален пребиотичен серум, комплекс против стареене и витамин Е, той осигурява забележителни резултати.

SPF 12. Не е комедогенен и е подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна.

Сертифициран от The Vegan society™.

Опитайте суперзареждащата формула на Антиейджинг фон дьо тен със серум Giordani Gold SPF12 + UVA, която мигновено заличава фините линии и изравнява тена на кожата, като същевременно укрепва кожната бариера и повишава антиоксидантната й защита.

КАК ДЕЙСТВА:

  1. Съдържа пребиотичен серум, защитен комплекс против стареене и витамин Е.
  2. Изглажда и замаскира фините линии, прикрива тъмните петна и изравнява тена на кожата.
  3. Първият фон дьо тен на Орифлейм, който подсилва и предпазва кожната бариера – клинично доказано!
  4. Първият фон дьо тен на Орифлейм за дълбока хидратацияклинично доказано!
  5. По-младежки вид на мига.
  6. Естествено надграждащо се покритие

СЪСТАВКИ:

Антиейджинг предпазващ комплекс – защита срещу замърсяване, UVA и UVB лъчи (SPF12).

Как действа:

UVA лъчите са една от причините за преждевременно стареене на кожата, а прекомерното излагане на UVB лъчи често причинява слънчево изгаряне на повърхностните слоеве на кожата. Прекомерното излагане на UV лъчите ускорява стареенето на кожата и е причина за 80% от видимите признаци на стареене на лицето.

Нашият защитен комплекс осигурява филтри, които подпомагат кожата, и също така е предназначен да неутрализира ефекта на вредните свободни радикали, за да помогне за защитата на кожата от замърсяване.

Пребиотик – съставка, която служи като “храна” за добрите кожни бактерии. Нашият специфичен пребиотик се отделя от планктон, открит в естествена морска екосистема във Франция, и е с естествен състав.

Как действа:

Помага за укрепване на кожната бариера, като подобрява качеството на клетките на повърхността на кожата. Също така помага за изглаждане на повърхностните клетки на кожата, за да се подобри нейната структура, като същевременно насърчава кожата да се рехидратира и да защитава естествените си запаси от влага. Нашият пребиотичен серум поддържа по-здравословен и по-млад вид на кожата при всяка употреба с напредването на възрастта.

Витамин E – от съществено значение за поддържането на здрав вид на кожата и не може да се произвежда от човешкия организъм. Той е известен със защитния си ефект срещу уврежданията от свободните радикали и действа като мощен антиоксидант, което му позволява да бъде чудесен съюзник в защитата на кожата от вредните свободни радикали.

За сияйна, младежки изглеждаща и гладка кожа изберете Антиейджинг фон дьо тен със серум Giordani Gold SPF12 + UVA! САМО до 19 ЮНИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 17,99 лв. Ще го откриете на стр.73 в актуалния каталог 8.

Share This