Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

допълнителни доходиСПОДЕЛЯЙ КАТАЛОГА И ПЕЧЕЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ

Всеки, който иска, може да печели допълнителни доходи чрез Орифлейм, като споделя каталога на фирмата със свои роднини, приятели, колеги, познати, съседи и други.

Така печелите 20% от цената на всеки продаден продукт, без ограничение в броя на поръчките, без изискване за постигане на определен обем продажби. Не се налага да инвестирате лични средства, за да закупувате продукти, защото получавате право на отложено плащане – в рамките на 14 дни от пускане на поръчката – имате време да получите и раздадете продуктите на клиентите си, да си съберете парите от тях и едва след това да ги внесете по сметката на Орифлейм.

Как да печеля от Орифлейм регистрацията си?

  1. След като се регистрирате получавате консултантски номер и достъп до лична платформа, откъдето бързо, лесно и удобно можете да правите онлайн поръчки.
  2. Имате възможност да работите и онлайн, като използвате безкрайните възможности на интернет:

– Ще получите линк с връзка на актуалния каталог към вашия консултантски номер, чрез който можете да намирате клиенти онлайн. Поръчката за избраните продукти ще пристига до Вас чрез системата на Орифлейм на посочения от Вас e-mail.

Всеки консултант има право на лична страница в социалните мрежи или личен блог, в които да споделя и рекламира своята дейност.

– Регистрация в уеб сайта на екипа. По този начин всички получени онлайн поръчки от Вашето населено място ще бъдат пренасочвани към Вас.

Искам да се регистрирам като консултант

Share This