Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

допълнителни доходиСПОДЕЛЯЙ КАТАЛОГА И ПЕЧЕЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ

Всеки, който иска, може да печели допълнителни доходи чрез Орифлейм, като споделя каталога на фирмата със свои роднини, приятели, колеги, познати, съседи и други.

Така печелите 20% от цената на всеки продаден продукт, без ограничение в броя на поръчките, без изискване за постигане на определен обем продажби. Не се налага да инвестирате лични средства, за да закупувате продукти, защото получавате право на отложено плащане – в рамките на 14 дни от пускане на поръчката – имате време да получите и раздадете продуктите на клиентите си, да си съберете парите от тях и едва след това да ги внесете по сметката на Орифлейм.

Как да печеля от Орифлейм регистрацията си?

  1. След като се регистрирате получавате консултантски номер и достъп до лична платформа, откъдето бързо, лесно и удобно можете да правите онлайн поръчки.
  2. Включване в затворени Фейсбук групи за подкрепа, консултации и онлайн обучения под формата на видеа с възможност да ги гледате в удобно за Вас време.
  3. Имате възможност да работите и онлайн, като използвате безкрайните възможности на интернет:

– Получавате линк с Вашия консултантски номер, чрез който можете да намирате клиенти онлайн.

Онлайн приложение “Как да започнем” с 4 лесни стъпки за бърз и успешен страт.

Онлайн приложение Oriflame App за бързо и лесно споделяне на актуалния каталог и промоционални оферти, с възможност да получавате онлайн поръчки по e-mail.

Всеки консултант има право на лична страница в социалните мрежи или личен блог, в които да споделя и рекламира своята дейност.

– Регистрация в уеб сайта на екипа. По този начин всички получени онлайн поръчки от Вашето населено място ще бъдат пренасочвани към Вас.

Искам да се регистрирам като консултант

Share This